ORDU / FATSA - Fatsa Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

BASINDA BİZ

Ordu Hayat Gazetesi internet sitesinde ve gazetelerinde okulumuzun organize ettiği 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü programına geniş yer vermiştir. İlgili haberde şu ifadeler yer almıştır;

Fatsa Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından organize edilen etkinlik, ilçenin önemli isimlerini ve toplumu bir araya getirdi. Kaymakam, Cumhuriyet Başsavcısı, Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Emniyet ve Jandarma Komutanları, Milli Eğitim Müdürü, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. Program, Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya'nın otizm konusunda duygusal ve bilgilendirici bir konuşma yapmasıyla devam etti. Programın en dikkat çeken bölümlerinden biri, Fatsa Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Sami Yücel Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı gösterilerdi. Bu gösteriler, katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla izlendi.

15-04-202415-04-2024
15-04-2024

Yayın: 15.04.2024 - Güncelleme: 15.04.2024 10:43 - Görüntülenme: 19
Kaynak: https://hayatgazetesiordu.com/haber/19774434/otizmfarkindalikgunufatsadacoskuylakutlandi